2014. január 5., vasárnap

The Memory in My Old Wallet (내 낡은 지갑 속의 기억, Jigab Sokui Gieok, 2013)

Lee Young Jae egy zárkózott férfi, aki egy apró antikváriumot üzemeltet. Maga sem tudja miért, de egy fiatal lány, akit még csak nem is ismer, minden egyes nap körülötte nyüzsög. Chae Soo Ah épp középiskolai éveit tapossa, s bár még igen fiatal, az élet árnyékos oldalát is ismeri, így minden egyes pillanatot örömmel él meg, amit Lee Young Jae-hez közel tölthet. Bár a férfi igen mogorván bánik vele, kettejük kapcsolata egyre szorosabb lesz, ahogy az állóvizet felkavarja egy váratlan csomag, amelyet Lee Young Jae-nek címeztek, s amiből egy régi pénztárca bukkan elő. Young Jae lassan kénytelen szembenézni múltjával, s rá kell jönnie, hogy korábbi balesete nem csak emlékezetétől fosztotta meg, hanem valaki olyantól is, aki nagyon fontos volt számára...

Ryu Soo Young régóta nagy kedvencem, s vártam, hogy új szerepben láthassam viszont, így nagy öröm volt számomra, amikor megláttam, hogy elvállalt egy KBS dorama specialt:) Bár igazán egyszerű történetről van szó, előre megjósolható fordulatokkal, a két főszereplő, Ryu Soo Young és Nam Bo Ra nagyon szépen alakítanak benne. Megható és kedves kis történet, amire érdemes szánni egy kis időt.;)

(A felirat a "HDTV.XViD-HANrel" típusú videóhoz illik, 
amely megtalálható az Asiatorrentsen.)


7 megjegyzés:

  1. Belefutottam egy összecsapott vígjátékba :( eljöttem inkább melodrámázni :) . Az ajánlásod alapján nem fogok csalódni. Köszönöm a feliratot is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andingo,

      nagyon szívesen!:) Remélem, ezzel a szösszenettel sikerült egy kicsit kikapcsolódni!:)

      Törlés
  2. Köszönöm a feliratot és további eredményes munkát kívánok valamennyiünk örömére! Üdv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Negro53,

      örülök, hogy idetévedtél, és megtiszteltél kedves szavaiddal!:) Nagyon jól esik.:) Remélem, korábbi, és majdani munkáim is örömöt fognak okozni még neked!:)

      Törlés
  3. Szia Szilvavirág!
    Most leltem ez a filmet, már töltöm is le. Nagyon szeretem a fordításaidat, először a Sunny-t láttam - az varázslatosan jó volt. Köszönöm szépen minden fordításodat, neved garancia a minőségi munkára!

    VálaszTörlés
  4. Ide találtam, és végignéztem az oldalt. Sajnálom, hogy a letöltések pl. fordítások nem működnek. Jók a leírások, ismertetők csak nem elérhetők.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Szilvavirág, keresem a Cupid Factory fordítását és nem tudom letölteni. a data kiírja hogy már nem található. Megnéznéd mi a baj?? Köszönöm szépen előre is.

    VálaszTörlés