2014. március 30., vasárnap

Twenty Years Old (스무살, Seumoosal, 2014)

Kim Hye Rim egy bolondos fiatal lány, aki gyakran merül el a saját fantáziájában, és akinek az első számú célkitűzése az, hogy belecsöppenhessen végre az első igazi románcába. Azonban, ahogy az lenni szokott, nem minden az, aminek látszik, s a Kim Tae Woo meghódítását célzó boldog készülődés eredménye sok-sok könny, és féktelen zabálás lesz. A zsíros hajú, kinyúlt pólós sebnyalogatásnak barátnője vet véget, aki nagy nehezen elcibálja otthonról... Az otthonról elráncigált Hye Rim végül szembetalálja magát valakivel, akit évek óta nem látott, és aki bár különösen fontos volt számára, egy váratlan hiba miatt elszakadt tőle. Vajon beérnek Kim Hye Rim reményei, s megtalálja a párját húszévesen?

A Twenty Years Old egy nagyon kedves, csajos kis 4 részes szösszenet, amiben szinte minden lány megtalálhatja a saját megélt pillanatát, a saját bénázásait, a saját első szerelmeit:) Rengeteget nevettem az első két rész alatt, így el is döntöttem, hogy uccu'neki, lefordítom:) Mivel az első két részt tegnap adták le, s a második két rész, ma azaz január 7-én érkezik, igyekszem hamar elkészíteni a feliratokat, - természetesen, ha ütemesen érkezik a második két rész angol felirata is - hogy mások is élvezhessék ezt a vidám, hangulatos, bájos és szívmelengető kis sorozatot:) /Ahh, de szeretnék újra húszéves lenni... huszonöt évesen már egy fokkal kevésbé muris a világ.;)/


Magyar felirat

(Az első két felirat a HDTV.XViD-iPOP típusú videóhoz, míg harmadik-negyedik rész felirata a két rész összeolvasztott videójához, a "Twenty Years Old (aka 20's) Complete HDTV XVID WITH" típusú  torrentben megtalálható "Twenty.Years.Old.E03-E04.140107.HDTV.XviD-WITH-HUN"  típusú videóhoz illik. Megtalálhatók az Asiatorrentsen.)



8 megjegyzés:

  1. Szia Szilvavirág!

    Köszönöm ezt az aranyos drámát! Valahogy én is így éreztem magam 20 évesen. Azt hittem, enyém a világ meg hasonló ostoba dolgok. Persze ahogy az ember egyre idősödik, úgy veszti el a bizalmat és a hévet. Velem legalábbis így volt. Sajnos engem még nem talált meg a szerelem, de reménykedem a csodában. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hayako,

      elküldtem mailben is a feliratot, illetve javítottam is a Datás linket. (Újracsomagoltam, és újra feltöltöttem a motyót.:)) Remélem most már nem lesz vele gond.:)

      Ahogy néztem a sorit, azért is tetszett meg annyira, mert a fiatalkori bolond ézéseket, lelkületet olyan jól ragadta meg.:) Pont így álmodoztam és beszéltem magamban én is :) 26 felé közeledem, de még mindig nem tudok sminkelni (legutóbbi próbálkozásomnál olyan förtelmesen néztem ki, mintha egy éltes madam lettem volna :3:D), így a pandás próbálkozásnál is nagyot nevettem, meg ahh, ezek az ifjonti kis csókok is melengették az emlékközpontom :)

      Bár az én bensőm is alakulgatott, én még mindig hiszek a platóni elméletben, és abban, hogy mindenkinek van egy másik fele.:) Kinek előbb, kinek utóbb, kinek könnyen, kinek nehezebben kopogtat be az életébe, de egyedül senki sem marad.:) Én szívesen várok, mert a kaland nem az én várkisasszony lelkületemnek való, én inkább sziklát szeretnék a hullámverésben.:) A hosszas egyedüllét alatt meg néha azzal vigasztalom magam, hogy az egyedülálló szinonimája a páratlan. Márpedig páratlanul csodálatosnak lenni se kutya ;)

      Törlés
  2. E-mail címem: ukrancsaj97@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Ha szeretnél látni humoros történetet, ahol egy idősödő "madam" próbálkozik a szerelem kanyargós útvesztőjében, akkor a tavalyi Last Cinderella című japán sorozatot ajánlom, ami ennek a drámának mondhatni fordított változata, szóval inkább az időskori szerelemre/érzelmekre fókuszál. Nagyon szórakoztató és azt hiszem, az első részben pont van egy ugyanilyen szempillaspirálos jelenet is!
    Itt a link, ha kíváncsi vagy rá vagy nem ismernéd: http://szurkeangyal.wordpress.com/2013/05/04/last%E2%99%A1cinderella-2013/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerem a történetet^^ Mostanában nem igazán vagyok japános hangulatomban, ezért anno, amikor először olvastam róla, lementettem a dvd borítót a "nézendő" mappámba:) Túl sok japán dolgot néztem 18 évesen, így kicsit megcsömörlöttem:) De azért köszi a tippet :)

      Én meg a What's up Fox? c. doramát ajánlanám:) Abban is egy idősebb újságírónő a főszereplő, aki tök bolondos még mindig, és annyira szeretne kapcsolatot, de csaknem keresgél jó irányban, aztán jól össze is kuszálódik az élete:) A saját fordításaim közül pedig a Project Makeovert ajánlanám, abban a bolondos középkorú csaj még az időben is visszamegy, hogy helyrehozza ifjúkori ballépéseit :D Mindkettő nagy kedvencem:)

      Törlés
  4. Én meg a Project Makeovert ismerem, hiszen már régóta nyomon követem a tevékenységeid. Például a Gaksital fordítást is nálad néztem először. \(◦'⌣'◦)/
    Úgy vettem észre, hogy általában mélyebb értelmű vagy romantikus-vígjáték kategóriában válogatsz. Ebben egyezik az ízlésünk, habár én a krimit és a fantasztikumot sem vetem meg. A What's up Fox-ot címről ismerem, de még nem láttam. Majd mindenképpen sort kerítek rá. :)

    Ui: Végre megnéztem egybe a drámát és nagyon tetszett!!! :) Köszi a feliratot! :D

    VálaszTörlés
  5. Kedves Szilvavirág!
    Nagyjából 15 perce tévedtem véletlenül az oldaladra, de úgy érzem, ide rendszeresen vissza kell majd térnem :D Már most nagyon tetszik a blogod :D
    Annyi problémám lenne csak, hogy a harmadik-negyedik részhez nem működik nálam a link :/ Ha nem túl nagy gond, elkérhetném a feliratot e-mailben? :) Nagyon hálás lennék érte :D
    E-mail címem: etta92@freemail.hu
    Előre is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marietta!

      Küldtem e-mailt.:) És itt is köszönöm a kedves szavakat!:)

      Törlés